zondag 5 januari 2014

Washitape

Poeh poeh.. Net in gesprek met een mede-postliefhebber en het gesprek ging richting washitape. Wetende dat ik veel tapejes heb verzameld in de tussentijd, maar ergens nog een beetje naief, grijp ik naar mijn washitape doos en begin met stapelen. Het lijkt niet op te houden wat er uit die doos komt! Eenmaal klaar kom ik tot de conclusie dat ik er wel HEEL veel heb, 59 stuks op precies te zijn.. en dan heb ik nog niet eens mijn gekleurde plakbandjes meegeteld!Ik vind het gewoon zo fijn spul. Het is mooi, sterk en je kunt er vele kanten mee op. Je kunt alles beplakken wat je maat wilt! Brieven, enveloppen, je telefoonhoesje en ga zo maar door. Zo heb ik vanmorgen het laatje van mijn letterbak beplakt ermee. En een tijdje terug mijn stopcontacten gepimpt.De mogelijkheden zijn oneindig. Hoeveel tapejes heb jij ondertussen? En wat doe je er allemaal zoal mee?!

7 opmerkingen:

 1. Dat zijn aardig veel stapeltjes.
  In het begin toen ik begon met schrijven was dat nog niet aan de orde en wist niet van het bestaan af. Toen was ik meer bezig met postpapier.
  Later door meerdere briefvriendinnen kwam ik tot de ontdekking.
  Ik heb een klein stapeltje op het moment, die probeer ik nog wel uitbereiden.
  Leuk idee zo met laatje beplakken en stopcontact!

  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ja ik schrok er zelf van! Het is een onbewuste verslaving geworden geloof ik..
  Wie weet zit er volgende keer als ik je schrijf wel een rolletje bij voor jou verzameling ;)
  (heb je mijn brief eigenlijk wel gehad??)
  Je kunt echt alles beplakken! ook de deksel van mn washitape doos heb ik beplakt haha

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Natuurlijk heb ik je brief gehad. Nog op het oude adres toch?
   Maar slaap tekort en de verhuizing en al de rommel hier heb ik nog geen tijd gehad om terug te mailen. De kerstkaarten heb ik met een noodgang geschreven, niks persoonlijks aan.
   En het weekend zijn nu eindelijk alle kamers opgeruimd en ligt alles op zijn plek. Dus nu weer tijd om te schrijven. Maar dat ik druk was met verhuizen had je volgens mij al in de mail gelezen, overbodig deze uitleg;-)

   Verwijderen
  2. Terug mailen moet natuurlijk schrijven;-)

   Verwijderen
 3. Bij mijn laatste telling had ik bijna 150 verschillende rollen deco, fabric en washitape. Ik gebruik het vooral om enveloppen en brieven mee te versieren, cadeautjes in te pakken en ter versiering van kaarten.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw! Dat zijn er wel héél erg veel!
  Ik zit momenteel op 65 (liep net langs de Zeeman, en dat is niet goed voor mij hehe)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Mijn collectie tapejes is de loop der jaren zo gegroeit. Ik gebruik ze echt overal voor. Ook vaak in mijn dagboek en creatieve project. Elke keer denk ik dat ik alle tapejes heb die ik wil. Kom ik er weer nieuwe leuke tegen! Oops

   Verwijderen