vrijdag 24 januari 2014

Liefde voor kaarten

Ik zal jullie voorstellen aan een andere verslaving van me: mooie kaarten! Ik ben er dol op, sommige zijn echt een lust voor het oog, en voor de tast. Daar bedoel ik dus mee dat sommige zo lekker aanvoelen, is dit voor iemand herkenbaar? Of ben ik gewoon zo'n vreemde vogel ;) Vandaag liep ik in de stad en heb ik bij de Hema en Dille & Kamille mijn voorraad kaarten aangevuld met deze mooierds.Het is ook ontzettend leuk om ze op te pimpen, voordat je ze verstuurd. Roloogjes, stickers, tape, mooie randjes (bijvoorbeeld met de kartelschaar), een zakje eromheen (eventueel gevuld met confetti o.i.d.) en ga zo maar door! Er is altijd wel een mooie gelegenheid om een kaartje te versturen toch?!

5 opmerkingen:

 1. Die kaart met de brievenbus erop is erg leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ook ik ben dol op kaarten, vooral die de uitstraling hebben van vroeger en zulke met die bosbloemen geweldig.
  Misschien nog een vreemde vogel maar inderdaad sommige hebben gewoon iets wat fijn aanvoelt, maar ook geur van papier of kanton heb ik ook wel iets mee. Soms kan ik er echt aan ruiken als ik een zakje of envelop open maak. Wilco kijkt mij altijd een beetje vreemd aan, waarom vraag ik mij dan af?

  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Haha wat grappig, dat doe ik ook! Dat ruiken aan post! Ik ruik bijvoorbeeld ook meteen of iemand een flinke roker is, of veel wierook of parfum gebruikt haha

   Verwijderen
  2. Ook dat kan je ruiken. En ben ik een flinke roker, wierook opsteker of gebruik ik veel parfum?
   Maar ook papier zelf heeft een bepaalde geur.

   Verwijderen
  3. Haha goeie vraag! Ik heb bij jouw post geen bijzondere dingen geroken, gewoon een eigen geur, maar niet iets wat ik thuis kan brengen :)

   Verwijderen