Penvriend(in) gezocht

Zoek je een leuke penvriend(in)? Dan ben je hier op de juiste plek! Je kunt een reactie hieronder zetten mét je email adres. Dan kunnen mensen je een email sturen. Vind je het niet prettig dat je email adres op deze pagina staat, stuur mij dan via het contactformulier een oproepje met je email adres, zodat ik je kan terug mailen en kan koppelen aan de juiste persoon. Dan zet ik je oproepje z.s.m. ertussen zonder email.
Hoe ziet zo'n oproepje eruit? Maak er een leuk verhaal van waarin je jezelf voorstelt, met je hobbies en waarin staat waar je naar op zoek bent in een penvriend(in). Rond welke leeftijdscategorie of welk geslacht bijvoorbeeld en wil je kaartjes sturen en ontvangen, of hele brieven, of misschien zelfs swappen?

Je kunt natuurlijk ook reageren op een oproep, via zijn/haar persoonlijke email adres. Als deze er niet bij staat, stuur mij dan een bericht via het contact formulier. verwijs dan naar het juiste oproepje!
Zet altijd je naam en email adres in het oproepje naar mij toe. Anders kan ik je niet terug mailen en koppelen aan de juiste persoon.

Na 3 maanden worden oproepjes verwijderd.

1 opmerking:

 1. Hallo, ik heb 4 pen vriendinnen, maar zou het zo leuk vinden om er nog eentje bij te hebben die in het buitenland woont, wel in het nedelands schrijven, daar mijn engels niet goed is.
  Ben erg geintereseerd in mensen die buiten nederland wonen.
  Ben petra van 50 jaar en woon in purmerend (noord holland)
  Stuur me maar een mailtje
  wankie1@live.nl

  Groetjes van petra

  BeantwoordenVerwijderen