Over mij

Passievoorpost bestaat uit 1 persoon en dat ben ik, Mariama. Ik ben 27 jaar (16 febr 1987) en woon samen met mijn vriend in Breda. Oorspronkelijk ben ik een Rotterdamse. In oktober 2013 ben ik afgestudeerd van de opleiding Mondzorgkunde in Nijmegen. Voor, tijdens en na mijn studietijd had ik de voorkeur voor het werken in het ziekenhuis, het liefste met oncologische patiƫnten. Dit is voor mij erg waardevol en dankbaar werk, maar kan uiteraard ook erg zwaar en emotioneel zijn. Om me te ontspannen ben ik dan ook altijd creatief bezig. Of dit nu schilderen is, of tekenen, schrijven, knutselen enz.

Van jongs af aan heb ik al een passie voor schrijven en knutselen. Ongeveer anderhalf jaar geleden kwam ik tot de conclusie dat dit mooi samen te voegen is in het verzenden van mooie post en lange brieven. Ik zocht penvriendinnen en zo is als het ware de passie begonnen! Momenteel schrijf/snailmail ik met penvriendinnen uit Nederland, maar ook uit Japan, Sri Lanka en Zuid Korea. Ik ben altijd heel erg geinteresseerd geweest in de Japanse cultuur. Toen ik iemand uit Japan vond ik mee te schrijven, was ik dus ook erg blij. Op deze wijze leer ik meer over de cultuur, taal, geschiedenis en gewoonten van het land.

Verder ben ik dol op lezen, reizen, konijnen, uilen, bloemen, kleuren, de lente en herfst, washitape, typmachines, kringloopwinkels en ga zo maar door!

Voor jou als lezer de mogelijkheid om even een kijkje te nemen in mijn hobby-/snailmail kamer in ons nieuwe huis. Er moet nog veel aan gebeuren, ik heb bijvoorbeeld nog plankjes die opgehangen moeten worden en ik wil nog een kaartenrek, want mijn vele kaarten zitten nog in een doosje op mn bureau.. Beetje bij beetje komen we er wel!Ik wens je veel plezier op mijn blog. Het is dan ook mijn eerste blog. Heb je opmerkingen, vragen of wil je me gewoon een berichtje sturen. Dan ben je van harte welkom dat te doen via het contactformulier aan de rechterzijde van de blog!

TIP: Het is ook mogelijk om een oproepje voor penvrienden te plaatsen op de pagina "penvriend(in) gezocht"!

6 opmerkingen:

 1. Wat leuk!! Het eerste wat ik deed toen ik thuis kwam je blog opzoeken.
  Zo kan ik ook af en toe bij jou kijken. En ik weet nu al dat het een leuk blog wordt want je bent zo creatief en daar komen altijd mooie dingen uit. Tja ik kan het weten;-)

  Veel plezier!

  Liefs Debby

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat lief Debby! Echt super leuk dat je me volgt! En natuurlijk leuk dat je vertrouwen in mij en mijn blog hebt :) Hoop gauw weer met je te kunnen schrijven!

   Veel liefs, Mariama

   Verwijderen
  2. Wat leuk ik zie nu voor het eerst je schrijf/hobbykamer! De foto's stonden er eerder toch niet op, of heb ik er echt overheen gekeken?
   Hier kan je lekker freubellen en schrijven, ziet er gezellig uit.

   Liefs Debby

   Verwijderen
  3. Haha ja die stonden er al op ;) Zijn ondertussen alweer oude foto's. Moet binnenkort maar weer eens nieuwe maken! xx

   Verwijderen
  4. Hey, Mariama
   dit is de eerste keer dat ik je blog bekijk, en ik vind je blog echt superleuk! Ik had ook nog even een vraag. Ik ben namelijk op zoek naar iemand om mee te snail mailen en ik wilde hieronder dan ook een oproepje achterlaten alleen, hij weigert steeds het te plaatsen. Ben je zelf misschien nog op zoek naar iemand om mee te snail mailen? het lijkt me super om je eens wat op te sturen (:

   Liefs, Veerle

   Verwijderen
  5. Hoi Veerle,

   Bedankt voor je berichtje en je compliment! Erg fijn om te lezen!
   Bedankt voor de feedback ook, ik heb het verwijderd en een nieuwe pagina bovenaan in de balk aangemaakt waar je via een reactie een oproepje kunt plaatsen. Ik zou je dan graag willen verwijzen naar de pagina "Penvriend(in) gezocht". Momenteel heb ik genoeg penvriendinnen, maar ik zou je graag willen helpen een leuke penvriendin te vinden :)

   Liefs, Mariama

   Verwijderen