vrijdag 19 december 2014

Decemberzegels 2014

Het is ondertussen alweer midden december en de meeste mensen zijn al bezig met het schrijven van de kerstkaarten. En uiteraard horen daar bijpassende kerstzegels bij toch? Ook dit jaar zijn er weer decemberzegels. Ze zijn vrolijk en kleurrijk!


De prijs is dit jaar ook voor deze zegels omhoog gegaan en als je het mij vraagt zal dat volgend jaar weer gebeuren. Voor €11,80 kun je dit jaar dit bovenstaande velletje met 20 decemberzegels kopen bij PostNL, maar ook op alle andere plekken waar je postzegels kunt kopen. Zoals bij de Albert Heijn en andere supermarkten, het Kruidvat etc. De zegels kun je t/m 6 januari 2015 gebruiken (en volgend jaar van 18 november 2015 - 6 januari 2016 ook gewoon weer). Je kunt er dan dus voor kiezen om direct 3 velletjes te kopen. Dan krijg je er een gratis kookboek bij van bekende Nederlandse koks.


De oude zegels van 2011-2013 kun je ook gebruiken omdat hier geen bedrag op staat, maar alleen december. Eigenlijk zijn decemberzegels bedoeld voor de kerstpost, maar ik gebruik ze ook voor mijn normale post! Normale zegels zijn duurder (€0,64 en vanaf 2015 €0,69) en mogen op max. 20gram wegende enveloppen. De decemberzegels zijn €0,59 per stuk en de enveloppen mogen tot 50 gram wegen! Ook kunnen de decemberzegels op post naar het buitenland, plak er dan wel twee op je enveloppe! Houd er wel rekening mee dat het verzenden van post in december een stuk langer duurt. Normaal gesproken mag je ervan uitgaan dat je post een dag later aankomt. In december kun je uitgaan van een dag of 3.

Nou mijn zelfgemaakte kerstkaarten en kerstcadeaus zijn al verstuurd met de decemberzegels zoals je op de onderstaande foto's kunt zien.Fijne feestdagen en goede postdagen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten